Tervetuloa
Inkun Ideapajan kotisivuille
käsillä luomista
Ilmaise itseäsi käsitöitten kautta
Yhdessä oloa
Luo uusia tuttavuuksia

Yhteystiedot

Ohjelma

Kuvagalleria

Inkun Ideapaja

Hyvää alkanutta vuotta!

Noudatamme Covid-19 pandemian hoidosta annettuja rajoituksia ja suosituksia. Tästä johtuen emme voi järjestää kokoontumisia 31.1.2022 saakka. Ilmoitamme uusista aukioloajoistamme mahdollisimman pikaisesti.

Päivitys 19.1.2022: Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä tiedotti tiistaina, että tilarajoituksia tulisi jatkaa kahdella viikolla. Koronanyrkki esittää aluehallintovirastolle, että paikat pysyvät kiinni 8. helmikuuta saakka.

Inkun Ideapaja on kädentaidoista kiinnostuneiden aarreaitta. Neljänkymmenen toimintavuoden aikana  on kertynyt laaja kokemus erilaisista materiaaleista ja tekniikoista, joita sovellamme tämän päivän toiveisiin ja tarpeisiin. Inkun Ideapajalta voit hakea inspiraatiota eri kohderyhmille sopivista ideoista.

Inkun Ideapaja on tarkoitettu kaikille ihmisille, eri ammattialojen edustajille sekä alan edustajille ja erityisryhmille. Toiminnan tärkein tavoite on välittää tekemisen ja onnistumisen iloa kaikille voimauttavan taide- ja kädentaitotoiminnan keinoin.

Perimme maksun pääsääntöisesti vain materiaaleista, joten kustannukset eivät muodostu esteeksi osallistua avoimiin ryhmiin.

Yhteistyökumppanit