Tervetuloa kokemaan onnistumisen iloa Inkun Ideapajalle!

 

Tule sellaisena kuin olet –päiväryhmät

Minä Olen se puutarha, joka sisimmässäni kasvaa, josta minun täytyy huolehtia joka ikinen päivä.

Aikuisille suunnatut avoimet päiväryhmät jatkuvat keväällä 2018.

Maanantaisin klo 9:30- 12:00 ja keskiviikkoisin 12:30- 15:00.

Avoimeen ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon! Tule kumpana päivänä tahansa.

Materiaalimaksu töiden mukaan, kahvi/tee + kahvileipä 2,5 €.

Kurssien ohjelma on suunniteltu siten, että ne sopivat myös aloittelijoille. Materiaalit ja työvälineet on saatavissa pajalta ja kuuluvat materiaalimaksuun, jos erikseen ei muuta mainita.

JepJepp-paja

Maanantaisin klo 13-15.

Iltapäivän prosessityöpaja eli JepJepp-paja sopii niille jotka tietävät mitä tahtovat, haluavat haasteita sekä syventää osaamistaan. Työskentelyssä tarvitaan itsenäistä, uteliasta ja etsivää työotetta.

 

Tervetuloa kevääseen etsimään sisäistä puutarhaa.

   LogoArt-kahvila

Maanantaisin kerran kuussa, 22.1.,19.2.,19.3. ja 23.4. LogoArt-kahvila on aikuisille suunnattu avoin kohtaamispaikka, jossa vaihtuvien teemojen, logoart- maalauksen ja tarinateatterin keinoin etsitään rakentavia kysymyksiä väljiin vastauksiin.                                                         

 

 

 Terhokerho

Inkun Ideapaja vastaa Mannerheimin lastensuojeluliiton haasteeseen ja tiloissamme järjestetään tiistaisin Terhokerho.

Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, joihin ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset viettämään kiireetöntä aikaa ja leikkimään yhdessä.  Kerhoon voi tulla yksin tai yhdessä perheenjäsenen tai vaikka kummilapsen tai ystävän kanssa.

Niissä leikitään, pelataan, askarrellaan, retkeillään, luetaan, lauletaan tai ollaan vaan yhdessä, sen mukaan mitä osallistujat ovat yhdessä suunnitelleet. Tekemistä voi ideoida vapaasti ja kerhoissa voi olla hyvin monenlaista toimintaa. Leikki tekee hyvää kaikenikäisille ja leikkiä voi hyvin monella tavalla. Eri-ikäisten ihmisten kohdatessa sekä lapset että aikuiset voivat oppia toisiltaan ja keksiä jotakin ihan uutta mukavaa tekemistä.

Inkun Ideapajalla Terhokerho kokoontuu tiistaisin 10-11:30. Voit tulla Ruusupaviljonkiin jo 9.30 alkaen. Terhokerho alkaa yhteisellä aloituksella kello 10.  Tule mukaan luomaan Inkun Ideapajan Terhokerho.

 

Ilmoittaudu kursseille!

Kerro mille kurssille haluat ilmoittautua ja jätä yhteystietosi.

Nimi (vaaditaan)

Sähköposti tai puhelin numero (vaaditaan)

Aihe

Viesti