Tervetuloa kokemaan onnistumisen iloa

Inkun Ideapajalle!

Linkki syksyn toimintaesitteeseen:

Syksy 2019

Viikot 36-39

Luontomateriaalit jatkuu: tutustu ekoprinttaukseen, kankaanpainantaan/värjäykseen, valmista keijulle tuoli. Syyskuun toisena materiaalina rautalanka sekä muut kovat materiaalit.

 

 

 

Maanantai 30.9.

12.00-12.30 Lounas

12.30-13.00 Luento yrteistä, Satu Hovi

 

 

 

 

 

Tule sellaisena kuin olet –päiväryhmät

Kuva @Sirkku Tuomela

Aikuisille suunnatut avoimet T.S.K.O.-ryhmät kokoontuvat

maanantaisin klo 9:30- 12:00 ja keskiviikkoisin 12:30- 15:00.

Avoimeen ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon! Tule kumpana päivänä tahansa.

Materiaalimaksu töiden mukaan, kahvi/tee + kahvileipä 2,5 €.

Kurssien ohjelma on suunniteltu siten, että ne sopivat myös aloittelijoille. Materiaalit ja työvälineet on saatavissa pajalta ja kuuluvat materiaalimaksuun.

 

Prosessityöpaja

Maanantaisin klo 13-15.

Prosessityöpajassa keskitytään pitkäjännitteisemmin yhteen asiaan kaudessa. Syksyn aiheena on sukupuu. Sukupuuta tehdessä teemme matkan itseen ja avataan omaa tarinaamme myös tuleville sukupolville. Sukupuu voi olla myös ”elämänpuu” sisältäen henkilöiden lisäksi tärkeitä tapahtumia elämän varrelta. Jokaisen puu on oman näköinen ja toteuttamistapa on vapaa.

Vapaa maalaus

Vapaudu valkoisen paperin kammosta ja tule maalaamaan märkää märälle. Luovaa maalausta kerran kuussa maanantaisin kello 15.15-18.00. Jokaisella kerralla on oma teema, jonka pohjalta tehdään luovuutta vapauttavia toiminnallisia harjoituksia ja luomme ryhmään hengittävän luottamuksellisen ilmapiirin. Ryhmässä käytetään erilaisia maalauksen tekniikoita ilman suorittamista. Ryhmä on avoin eikä vaadi sitoutumista jokaiseen kertaan. Syksyn aiheena on sävyt paperilla ja elämässä. Syksyn kokoontumiskerrat 26.8., 30.9., 28.10. ja 25.11. kello 15.15-17.30

Taidepaja

Kehitysvammaisille suunnattu kuvataide/savityökerho. Joka toinen keskiviikko.

Tanssipaja

Kehitysvammaisille suunnatussa tanssipajassa iloitaan liikkeestä ryhmälähtöisesti. Tanssipajassa liikutaan vapaasti -”tanssi kuuluu kaikille”. Tanssipaja joka toinen torstai.

Kokkikerho

Yhteistyössä Vantaan Näkövammaisten kanssa toteutetaan kokkikerho, syksyn aikana valmistetaan kaalikääryleitä, levypiirakkaa, karjalanpiirakoita ja leivotaan mm. korvapuusteja. Kokkikerho kerran kuussa maanantaisin. Syksyn kokoontumiskerrat 9.9., 14.10., 11.11., 9.12. kello 15.15-17.00

Kattaus

Teemakattaukset nähtävillä pajalla, ensimmäinen kattaus ”elokattaus” nähtävänä pajalla

 

 

 

 

 

 

Joulukalenteri

Sysksyn aikan valmistetaan joulunaikaa ajatellen joulukalenteri toteutettavaksi Ruusuvuoren pihassa ja ympäristössä joulukuun aikana. Voit osallistua joulukalenterin syntyyn kanssamme.

 

 Ilmoittaudu kursseille!

Kerro mille kurssille haluat ilmoittautua ja jätä yhteystietosi.

Nimi (vaaditaan)

Sähköposti tai puhelin numero (vaaditaan)

Aihe

Viesti