Nyt kun olemme hyvän aikaa eläneet korona viruksen kanssa. Kotona on tullut vietettyä aikaa  paljon, se on tuntunut hyvältä, mutta myös tylsältä välillä jopa vihastuttanut. Monenlaiset tunteet ja ajatukset ovat pyörineet mielessä.

Rokotukset ovat alkaneet ja hyvää vauhtia käynnissä. Pandemia on kuitenkin vielä täällä ja vaanii uusine muotoineen nurkan takana. Kesä tulee -rajoituksia höllennetään, mutta vielä ei olla palattu normaaliin. Mikä on normaali?

Miten olet tähän asti selvinnyt? Mitä mietteitä tulevasta?

Korona-seinä on yhteisöllinen taideteos johon jokainen voi toimittaa oman tuotoksensa. Se voi olla runo, tarina, valokuva, kirjottu kangas, mietelause, askarreltu reliefi, maalaus tai mitä tahaansa millä voit ilmaista sitä mitä tämä korona-aika on sinussa herättänyt.

Se on itseilmaisua ja voi helpottaa silloin kun suututtaa, se voi helpottaa kanssakulkijaa, kun huomaa että muutkin kokevat samoin kuin minä. Se voi olla sinun tapa selvitä tästä ajasta ja näin toimia vinkkinä myös muille. Se voi helpottaa, lohduttaa, huvittaa, itkettää, naurattaa…herättää tunteita!

Se on meidän yhteinen viesti tähän aikaan ja tästä ajasta tuleville sukupolville.

Voit toimittaa oman teoksesi Inkun Ideapajalle, sähköpostilla, tekstiviestinä, postin kautta tai tuoda toimistolle, miten vain. Kokoamme Korona-seinää ensin sähköiselle alustalle ja kunhan aika taas sallii järjestetään näyttely, kokoonnutaan yhteen ja katsotaan, tullaan nähdyksi!

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *